dissabte, de març 17, 2007

LLÀGRIMES PRIMAVERALS (1)

Hola amics coneguts i desconeguts, avui llueixo les meves millors gales vestida de seda amb el meu color talismà, el turquesa. Ho faig només avui ja que és una data molt especial, celebro les meves quaranta primaveres i quina millor manera que celebrar-ho amb tots vosaltres.
Aquesta és la Violant que mai us trobareu al carrer. Una Violant maquillada, pentinada, guarnida fins al moll de l'os, relaxada i preparada per a donar més guerra.
Una Violant compromesa amb els mots, els versos i la vida, volent continuar desplegant emocions que captivin el cor més glaçat, distant i rebel.
Una Violant assedegada de coneixement, de perfecció, d'entrega a la poesia, disposada a donar el salt més alt per poder assaborir la fita, la realització del seu somni de poeta. Ho farà, ho intentarà, ho aconseguirà i tots vosaltres en sereu testimonis de luxe.
Són tantes les emocions que conflueixen en aquest moment que la mescla que se'n deriva m'ha provocat una nova llàgrima d'emoció.
Una llàgrima de poeta.
Ja fa vint anys que tinc vint anys i ara només vull ser la Violant.

13 comentaris:

Júlia ha dit...

Felicitats, estàs guapíssima i els quaranta són una edat magnífica!!! Ets molt joveneta, a aprofitar-ho, doncs.

Anònim ha dit...

Gràcies Júlia!! Ho aprofitaré mentre duri!!!
Una abraçada!!!

UB FOOD TRAILERS ha dit...

Per molts anys! ja has arrivat a la cadireta i ademés amb un pub rodonet per possar-hi els peus... QUINA SORT!, M'en alegro d'haverte atrapat a l'aire aquest cop. Felicitats estàs radiant!

un petonet.

Joan.-

Anònim ha dit...

Ei Joan, m'alegro que aquest cop hagis arribat a temps! Gràcies i un petó de poeta a poeta!

Montse ha dit...

PER MOLTS ANYS, Violant! he arribat a tu - altra vegada- des del blog del Pere, perquè pensava que encara estaves en stand bay.

Una abraçada ben forta i endavant!

Ens anirem llegint!

su* ha dit...

i tant q sí q ho aconseguiràs!
endavant!

Anònim ha dit...

Gràcies de tot cor Arare, he tornat però només provisionalment, encara no he conclòs l'objectiu del meu descans. Una abraçada sirena de la blogosfera!!!

Anònim ha dit...

su* també has vingut a la meva celebració!!!! Moltes gràcies. Entre tots ho aconseguirem, segur. Sou fantàstics!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats per les teves primeres quaranta primaveres, Violant. Gaudeix-les tot el que puguis. I que totes les primaveres que han de venir et duguin també la felicitat.
Molts petons!!

Anònim ha dit...

Ho intentaré Ramon, de ben segur. Gràcies per aquests bons desitjos i per celebrar-ho virtualment amb tots nosaltres. Una abraçada!!!!

Anònim ha dit...

Per molts anys que encara són pocs...!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Andreu!!!!!! T'agraeixo la teva visita tot i sabent que deus estar molt enfeinat aquests dies. Un brindis amb cava a la teva salut i per la teva pròxima reelecció.
Una abraçada!!!

Anònim ha dit...

Estic content de veure’t tant feliç!

Un petó amb molt d’amor...

Jordi Ventura